Vi ønsker flere gode konsulenter som vil dele våre verdier

Hvem er vi?

Mometo er et midt-norsk konsulentselskap med erfarne konsulenter. Vi hjelper våre kunder med å lykkes med større endringsprosesser i roller som programledere, prosjektledere og strategiske rådgivere. Vi jobber med et bredt spektrum av kunder og har stor aktivitet innen offentlig sektor inkludert kommune, helse, forskning og utdanning, samt energibransjen. Vi har et godt og spisset fagmiljø med tydelig fokus på ledelse i krevende roller i større endringsløp. Bruk av teknologi er ofte en viktig faktor. I Mometo legger vi stor vekt på et godt arbeidsmiljø og personlig utvikling.

slide3

Våre kjerneverdier er modig, raus og inkluderende.

Modig

Er en utfordring til oss alle om å ta ansvar og vise mot. Mot skal kjennetegne oss som arbeidstaker, og som virksomhet. Vi skal være proaktive, ta initiativ og være på stadig søken etter muligheter for oss selv, våre medarbeidere og virksomheten. Våre kunder skal oppleve vårt mot ved at vi tørr å gå foran, og sørge for fremdrift og gjennombrudd i det vi engasjerer oss i. Å være modig betyr også at vi skal bygger relasjoner, ta nye utfordringer og våge å satse når sjansen byr seg.

slide2

Raus

Med dette sier vi at våre medarbeidere er verdifulle. Vår kultur skal være preget av likeverd, respekt og pålitelighet. Vi er fleksible og legger til rette for at den enkelte skal utvikle seg både personlig og faglig. Vi skal være trygge på hverandre, og vi skal løse uenigheter og problemer på en respektfull måte. Det er takhøyde for å feile, og vi lærer. Våre kunder skal oppleve vår raushet ved at vi byr på oss selv og vår kompetanse, og at vi tar eierskap og gir det lille ekstra når det er påkrevd.

 

Inkluderende

slide1

Forteller oss at vi er størst når vi gjør hverandre store. Vi skal dele suksess og nederlag, kunnskap og erfaringer. Vi skal være proaktive og gi hverandre innspill og tips. God kommunikasjon skal være viktig for oss, og vi skal ta oss tid til å lytte til hverandre. Kunden skal oppleve vår inkludering ved at vi viser interesse, lytter, spør og forstår. Vi skal være respektfulle, ydmyke og ærlige. Vi skal dele våre erfaringer med kunden.

Hvem er du?

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har noen års erfaring med rådgivning og ledelse i større prosjekt og endringsprosesser. Vi er særlig på jakt etter deg med sektorkunnskap fra kommune, utdanning, helse eller energi. God forståelse for teknologiens rolle i endringsløp er en fordel. Utdanning/sertifisering innen ledelse, prosjektledelse eller virksomhetsarkitektur er ønskelig.

Ta kontakt for en hyggelig prat. e-post: eva.klevstuen@mometo.no tlf.: 92 24 37 43

All rights reserved ©2012 Mometo: Org.nr: 991 898 662MVA
Design og utvikling: KROT
Go to Top