Stadig stor etterspørsel skaper mulighet og behov for videre vekst

Stadig stor etterspørsel skaper mulighet og behov for videre vekst

Vi opplever stor tillit blant våre blant både gamle og nye kunder, og stadig økende etterspørsel. Dette har den siste tiden kommet til syne gjennom nye rammeavtaler med Trondheim Kommune og Enova, samt nye eller forlengede oppdrag for blant annet Helse Midt-Norge, NTNU, SINTEF, TrønderEnergi, QFree og Eltorque. Vi ser derfor behovet for å øke vår kapasitet og vi er på utkikk etter flere erfarne medarbeidere.

Mometo Stig-er til nye høyder

Stig Vidar NordgårdVi er nå glade for å ønske hele 2 x Stig velkomne inn i Mometo-familien i fra siste halvdel av 2017.

Stig Vidar Nordgård kommer fra Nortura som virksomhetsarkitekt. Han har mer enn 20 års erfaring som prosjektleder, arkitekt og utvikler fra blant annet Nortura, NTNU og Tieto. Han har spesielt dybdeerfaring med Identity Access Management (IAM) og integrasjon. Han har en mastergrad i informatikk med hovedfokus på virksomhetsarkitektur og lederutdanning fra forsvaret og BI. Stig Vidar har gått rett ut i oppdrag for Arbeidstilsynet.

Stig Rune JakobsenStig Rune Jakobsen kommer fra Kongsberg Defence & Aerospace hvor han har lang erfaring som prosjektleder, integrasjonsleder og software-utvikler i en rekke store nasjonale og internasjonale prosjekter. Stig Rune har også lang erfaring som produkteier med ansvar for hele porteføljens verdikjede fra produktutvikling og produksjon via salg til leveranse og service/support. Han er utdannet Sivilingeniør i Teknisk Kybernetikk og har spesiell dybdekompetanse på utvikling, integrasjon, test og kvalifisering av sikkerhetskritiske systemer.

Vi ønsker begge velkomne til Mometo.