KunderMometo leverer kvalitet i alt det vi gjør. Gjennom lang fartstid i bransjen kan vi vårt fag og metodikken sitter i ryggraden vår. Vi har all oppmerksomhet på kunden's behov og skreddersyr prosjektene etter hver kundes spesielle behov og egenart.

TrønderEnergi

TrønderEnergi om Mometo:

Mometo har i lengre tid bistått TrønderEnergi med en rekke oppgaver som rådgivere, programledere og prosjektledere. I tilknytning til innføring av AMS til store deler av Vestlandet, Midt-Norge og Nord-Norge har Mometo blant annet hatt roller som assisterende programsjef og forhandlingsleder i SORIA-samarbeidet.

Trondheim Kommune

Trondheim Kommune om Mometo:

Program for Digitalt førstevalg har som mål at innbyggere og næringsliv skal benytte digital samhandling med kommunen. Mometo har her hatt flere roller i arbeid med strategi og plan for digitalisering av tjenester innenfor byutvikling, digitalisering av oppvekstområdet og digital meldebok.

NTNU

NTNU om Mometo:

Mometo bistår NTNU innen flere områder som planlegging og implementering av felles studieplanlegging, digital vurdering, og ny organisering av NTNU sin IKT-funksjon som en del av fusjonen med Høgskolene i Sør-Trøndelag, Gjøvik og Ålesund.

Helse Midt-Norge

Helse Midt-Norge om Mometo:

Mometo bistår Helse Midt-Norge med rådgivning, prosjekt- og programledelse innen virksomhetutvikling, HMN LØ, HMN Infrastrukturløft, etablering av felles journal og flere andre tekniske og virksomhetsnære prosjekter.

Noen av våre kunder

proDacapoNasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid (NAPHA)​Helse Sør-ØstNorsk institutt for bioøkonomi (NIBIO)Q-Free ASAEntercardEDB Business Partner Norge AS (Evry)Nya Karolinska SolnaSINTEFArbeidstilsynet
All rights reserved ©2012 Mometo: Org.nr: 991 898 662MVA
Design og utvikling: KROT
Go to Top