Vi i Mometo ser etter flere dyktige kollegaer

Vi i Mometo ser etter flere dyktige kollegaer

Anna Nysetvold og Morten Rosmæl

Mometo opplever stor etterspørsel fra våre kunder innen offentlig og privat sektor. Vi er derfor på jakt etter flere dyktige kollegaer. Vil du bli en av oss?

Hvem er vi?

Mometo er et midt-norsk konsulentselskap med 10 erfarne konsulenter. Vi hjelper våre kunder med å lykkes med større endringsprosesser i roller som programledere, prosjektledere og strategiske rådgivere. Vi jobber med et bredt spektrum av kunder og har stor aktivitet innen offentlig sektor inkludert kommune, helse, forskning og utdanning, samt energibransjen. For øyeblikket bistår vi blant annet Helse Midt-Norge med innføring av nytt økonomi og logistikksystem, TrønderEnergi/Soria med innføring av AMS og NTNU med fusjon. Vi jobber også mot kunder som Trondheim Kommune, Norsk institutt for bioøkonomi og Q-Free.

Vi har et godt og spisset fagmiljø med tydelig fokus på ledelse i krevende roller i større endringsløp. Bruk av teknologi er ofte en viktig faktor. I Mometo legger vi stor vekt på et godt arbeidsmiljø og personlig utvikling.

Hvem er du?

Eva KlevstuenVi ønsker å komme i kontakt med deg som har noen års erfaring med rådgivning og ledelse i større prosjekt og endringsprosesser. Vi er særlig på jakt etter deg med sektorkunnskap fra kommune, utdanning, helse eller energi. God forståelse for teknologiens rolle i endringsløp er en fordel. Utdanning/sertifisering innen ledelse, prosjektledelse eller virksomhetsarkitektur er ønskelig.

Om du er interessert i å bli bedre kjent med oss og bli en del av Mometo-familien ta kontakt med seniorpartner Eva Klevstuen (bilde) på +47 92 24 37 43 / eva.klevstuen@mometo.no.