Nytt logistikk- og økonomisystem i Helse Midt-Norge – Mometo i startelleveren

Nytt logistikk- og økonomisystem i Helse Midt-Norge – Mometo i startelleveren
drbones

Trond Erik Bones klar til opplæring av ressurser i bruk av SAP-løsningen på Øye-operasjon ved Namsos Sykehus

Helse Midt-Norge har nettopp avsluttet en vellykket innføring av SAP som økonomi- og logistikksystem i helseregionen. Administrerende direktør i Helse Midt-Norge (HMN), Stig Slørdahl, slår ifølge helse-midt.no fast at helseregionen nå har en felles, integrert logistikk- og økonomiløsning. Mometo gratulerer Helse Midt-Norge!

Innføringen har medført, og stilt krav til, endringer i organisasjon og arbeidsprosesser i store deler av Helse Midt-Norge virksomheten. Måten HMN jobber har, ifølge programleder Randi Østbø, blitt endret gjennom godt samarbeid mellom mange aktører. Mometo har vært en aktørene som har vært med på dette samarbeidet for å forberede Helse Midt-Norge på en ny logistikk- og økonomihverdag, i hva Østbø beskriver som et organisasjonsutviklingsprosjekt.

Mometo har sammen med våre underleverandører levert spisskompetanse innen flere områder som arkitektur, kvalitet og økonomi og logistikk i SAP. Totalt har Mometo levert i overkant av 20 årsverk fordelt over flere år til arbeidet med økonomi- og logistikksystem i Helse Midt-Norge. I spissen for Mometo sin innsats har vår egen Trond Erik Bones (bildet) stått. Trond Erik har vært involvert i prosjektet siden 2014 i roller som blant annet arkitekt og løsningsrådgiver. Trond Erik har også bistått med utvikling av virksomhetsrapportering.