Mometo vokser inn i 2017

Mometo vokser inn i 2017

2016 er over og Mometo ønsker alle et riktig godt nytt år.

For Mometo har 2016 vært et spennende og godt år gjennom tett samarbeid med kunder som blant annet TrønderEnergi, NTNU, Helse Midt-Norge, Trondheim Kommune og Q-Free. Fornøyde samarbeidspartnere har medført god etterspørsel og Mometo har derfor vokst gjennom 2016. Vi er veldig fornøyde med at veksten fortsetter inn i 2017, og er glade for at vi kan ønske Børge Godhavn velkommen til Mometo-familien fra 1. januar.

Børge Godhavn

Børge har lang erfaring med prosjektledelse, som leder, med IKT, forretningsutvikling, HR og offentlige anskaffelser. Han har bred erfaring fra bransjer som bank/finans, olje, bygg, samferdsel og offentlig helsevesen, spesielt IKT og sykehusbygging. I de siste årene har han hatt prosjekter for blant annet SINTEF og Nasjonal IKT.

Børge er utdannet sivilingeniør innen industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU og har tidligere erfaring WSP/Faveo, BN Bank, Capgemini, Helsebygg Midt-Norge og COWI. Børge vil være et solid tilskudd til Mometo og vi ønsker han hjertelig velkommen.